De Buitenbeleving komt graag bij u langs

Wij helpen u bij de realisatie van uw droomtuin, door middel van een uniek ontwerp. De Buitenbeleving komt graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u te helpen aan een mooi ontwerp voor uw tuin. (Wij berekenen geen voorrijkosten tot 20km om Lunteren)
Het is ons doel om te zorgen dat de sfeer van uw huis overloopt in uw nieuwe tuin, hier hechten we veel waarde aan. Dit doen wij door middel van het maken van een schets. Hiervoor nemen wij de tijd die nodig is. Een schets zorgt er namelijk voor dat de plannen meer tot de verbeelding gaan spreken. Later zullen we deze schets uitwerken tot een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp gaat gepaard met een beplantingsplan; waar wilt u welke plant hebben en waarom? Welke planten zijn wel of juist niet geschikt in uw tuin op die plek.

U kunt hierbij denken aan natuurbeleving (dan mogen de bijen en vlinders in uw planten niet ontbreken) of een onderhoudsvriendelijke tuin, of een kindvriendelijke tuin. In alle mogelijke gevallen denken we graag met u mee. Het uiteindelijke resultaat zal een originele, kwalitatieve, mooie tuin zijn die helemaal naar uw wensen is ingericht. Van strak tot klassiek, van grote tot kleine tuin.

Vraag vrijblijvend de kosten en werkwijze aan voor het ontwerpen van uw droomtuin.

Via [email protected]